Organisasjonen
Om EL og IT Vestfold/Telemark
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vi organiserer medlemmer innenfor elektrobransjen – energiverkene – telekommunikasjon og IT – bransjen.

EL & IT Forbundet Vestfold/Telemark jobber for at du som medlem skal ha en trygg arbeidsplass, en rimelig lønnsutvikling, rett til sosiale goder og rett til etter- og videreutdanning.

Medlemsskap

EL & IT Forbundet er til for å ta vare på deg som jobber i El-, Tele og IT-bransjen. Vi har tillitsvalgte og ansatte som kjenner nettopp din bransje og vet hvor skoen trykker. Forbundet kan hjelpe deg til gode lønns- og arbeidsvilkår gjennom overenskomster, utdanning, politisk påvirkning, forsikringer og et profesjonelt støtteapparat.

Får du problemer i forhold til jobben, har vi et svært godt utbygd apparat av tillitsvalgte som står klare til å hjelpe deg. Dermed har du et hav av kunnskap til rådighet som kan hjelpe deg gjennom våre godt utbygde distriktskontorer i hele landet.

Internasjonalt engasjement er også viktig for forbundet. Gjennom medlemskap i en rekke internasjonale arbeidstakerorganisasjoner er vi aktivt med for å sikre arbeidstakeres rettigheter i et internasjonalt perspektiv. Som ansatt i El-, tele og IT-bransjen tilhører du yrkesgrupper som opplever en enorm teknisk utvikling. Det sier seg selv at det ligger en enorm utfordring i å følge med. Derfor er også en av våre viktigste arbeidsområder som forbund å sikre at du får den etter- og videreutdanningen du trenger.

Som medlem av EL & IT Forbundet betaler du 1.2% av bruttolønn i kontingent. I tillegg blir du omfattet av en obligatorisk, men gunstig forsikringsordning.

Vi tilbyr

Faste ansatte som kan hjelpe deg.

icon-ja  Innflytelse på arbeidsplassen.

icon-ja  Advokater ved rettstvister.

icon-ja  Sikre lønns- og arbeidskår.

icon-ja  Etter- og videreutdanning.

icon-ja  Hjelp når du trenger det.

icon-ja  Møter og konferanser.

icon-ja  Forhandlingsstyrke.

Meld deg inn idag

Scroll Up